.............................................................* επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Πάνου * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * .......................


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~~


..........................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ξόδεψα πολύν άνεμο για να μεγαλώσω. Μόνον έτσι όμως έμαθα να ξεχωρίζω τους πιο ανεπαίσθητους συριγμούς, ν' ακριβολογώ μες στα μυστήρια................................... Οδ. Ελύτης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Χτύπημα και μήνυμα στην κυβέρνηση Τσίπρα από τους Anonymous. Έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών


Ο ΚΥΡ ΜΗΤΣΟΣ χρωστάει και χάνει το σπίτι του, ο Κουντούρης χρωστάει 2 εκατομμύρια ευρώ και ...πνίγει καράβια... // ΧΤΥΠΗΜΑ και ΜΗΝΥΜΑ στην κυβέρνηση Τσίπρα από τους Anonymous. Έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. (Μπράβο στους Anonymous! Αντίσταση με όλα τα μέσα, με όλους τους τρόπους!... Μπορούμε!...
-Δ.Τζ.)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κουντούρης του "Αγία Ζώνη" έχει βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία πάνω από 2 εκ.ευρώ. Όμως, ο Κουντούρης παίρνει με την άνεση του πιστοποιητικό αξιόπλοου - μαζί με τις παρατάσεις για να μη χρεώνεται και με πρόσθετα έξοδα ελέγχου του πλοίου - και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ώστε να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα (έτσι λένε τη λαμογιά στη γλώσσα της "αγοράς") και να εμπορεύεται φορτία για τα οποία κανείς δεν γνωρίζει τη νομιμότητα και την προέλευση τους!
Από την άλλη,οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται στα Ειρηνοδικεία και κόσμος και κοσμάκης χάνει τις περιουσίες του γιατί αυτοί είναι..."στρατηγικοί κακοπληρωτές" (όπως λέει ο - Levy - Παπαδημητρίου) που "βάζουν μέσα" το κράτος,ενώ οι Κουντούρηδες συνεχίζουν το "θεάρεστο" έργο τους όντας..."επενδυτές" και όχι όποιοι κι όποιοι "επενδυτές",αλλά...εφοπλιστές που η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) τους έχει στα ώπα ώπα και διατηρεί τις 53 (σημαδιακό το νούμερο,δείχνε κάποια άλλα...νούμερα) φοροαπαλλαγές τους!
- |Του Βασίλη Πολυχρόνη |-
~~~~~~~~
Χτύπημα και μήνυμα στην κυβέρνηση Τσίπρα από τους Anonymous. Έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
>| Μήνυμα προς την κυβέρνηση έστειλε μέσω της σελίδας της στο Facebook η ομάδα των Ελλήνων ακτιβιστών «Anonymous Greece», στο οποίο κάνει αναφορά για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.
Παράλληλα, προειδοποίησε έμμεσα την κυβέρνηση για επόμενα χτυπήματα, γράφοντας ότι «υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».
Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:
~~~~~~
«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,
Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».
~~~~~~~~
Στη συνέχεια, η λεγεώνα των χάκερ «έριξαν» από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου την ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί deltio.tnomik.gr.
________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου